Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2017 14:22 - Ментето Гълъп Райчев ни свежда руската формула на властта
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1042 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 09.03.2017 23:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От 09 септември 44г до сега в България действат две избирателни системи. Едната е явната - за да разходи избирателите до урните. Другата е тайна - която да проузведе резултати според избраната от Русия формула на властта. 
,..............
Кремъл свежда на мекеретата си каква де е властта в губернията и после  това менте социолог Гълъп Райчев превръща заповедта покорно, че и със заекващ възторг, в проценти. На тия толкоз, на ония толкоз, а на другите пръст в гъз...
Този хибрид между български лакей и руска пачавра години наред диктува изборните резултати по заръка на Москва.  Пръв той се изхрачва по темата, задава параметрите, след което подчинените му подлоги започват да връткат "обществените нагласи" така че да нагласят заръчания от Кремъл изборен резултат, с точност до депутат и цвят, като "обществена нагласа".
От там нататък е въпрос на техника. Руските матрьошки по веригата мултиплицират зададените параметри във вид на готови изборни резултати - с точност до отделен протокол.
За да няма изненади, в добре подбрани избирателни райони се подбират съответен брой секции, които на всички избори " чакат" да бъдат обработени.
Обработването им се заключава в произвеждане на бюлетини, секционни протоколи, чували и прочие инвентар, който се "подава" за обработка и оформя крайния изборен резултат. Тия дето чакат да ги обработят така си висят по зали и автобуси с чували в нозете. Чувалите им отиват направо в пещите. Всеки път е така. Така ще е и сега.
Както съществува паралелна държава, така в България действа и паралелна избирателна система. Тя е която избира кому колко.
Гълъп Райчев е резидентът на муТРуската изборна мрежа, комуто е възложено да предаде командата от Туземия до локалната българска прислуга.
Нему са подчинени медийните резиденти от типа Изгарелов, чиято задачка е да насочват лъжите и така, че простите българи да си повярват, че са гласували точно така. И то се случва.
Българите са прости и слушат, четат и вярват на Гълъп Райчев и подчинени, на Изгарелов и Извелева, на БТВ-тата и на ПИКовете...
Даже се ловят на спешни мероприятия за корекция на "нагласите" когато някой някъде поради глупост или пиянство обърка схемата. - я Костинброд, я друга мента.
А политиците!?..
България няма политици. Има също така назначени от Туземеца, туземни простаци, които да играят роли подобно на Гълъп Райчев. Кой президент, кой премиер, министър, депутат, прокурор, съдия, полицай, военен...кой пък само да поднася цокалото при нечие насиране.
Като Изгарелов например, който от кеф, че му възложили слугинска роля в служебното управление, се изпусна да каже, че знае резултатите от изборите още от лани...
И политиците ги знаят от лани.
Ако не ги знаеха щяха поне да имитират предизборна дейност...знаят си кой колко от кое ще получи и са спокойни и щастливи. Всичкото мутруско ще се нареди на трапезата за последните подаяния от Европа. Като за последно. А после както дойде.
Гълъп Райчев си е свършил работата. Щом има глупаци да му вярват, ще си прибере и сребърниците.

Вие не знаете ли резултатите още от лани?!
Че аз ви ги написах точно лани по това време.
МуТРуския преврат в България завърши.

А за паралелната държава, какво да ви кажа...!?
За да има паралелна избирателна система, трябва да има цяла паралелна държава която да в подкрепя нали..? Следователно паралелната държава съществува.
 
А сега си представете как тоя измъчен народ издържа не една, а две държави... Две държави "от-до". Два президента, два премиера, два парламента, два главни прокурори, два състава  конституционни съдии, две полиции, две гранични полиции, две ... Всичко пи две. Едното за пред Света и публиката, другото за да ни води към Туземия и да ни обира до шушка.
Е...кога ще забогатее българина? Никой, освен ние и ушанките, не може да си позволи да хрантути ДВе държави. Всички, без нас и ушанките, се борят срещу паралелната общестена реалност, срещу задкулисието, срещу мафията, сррщу чуждата агентура..и поради това забогатяват, напредват, живеят си живота.
А ние и ушанките, ако има как и трета задкулисна държава ще храним, заради пустата ни любов към насилниците и бедността.
Ето заради това ще затъваме в бедност...от проклетата ни страст да храним по две-три държави наведнъж. Всекиму - държава.

Една за пред ЕС, втора за Русия, трета за мафията. Като ни е подкарал, Радев ще ни накара да хрантутим и държава за Тръмп.
Тогава вече ще я втасаме...





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bojil - Тоя гадно изглеждащ тип не знам как ...
01.06.2017 13:55
Тоя гадно изглеждащ тип не знам как близките му го търпят- на мен от екрана почва да ми се повдига,когато го видя на него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7988373
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10334
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол