Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2017 17:23 - Българите изчезват. Какво не/на правиха и днес политиците за демографското ни възраждане?..
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1536 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 13.03.2017 00:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 - Нищо.
И днес ни занимаваха как Радев бори СЕТА, с 2-та милиона , с които Елена Йончева набутала разведките на държавата, с честта на "нейно превъзходителство" Елена .
Със скоростната мутия на ЕС. С поредните скотщини на българските и световни националисти.
С поредните идиотщини на българските и световни популисти, ислямисти, путинисти, тръмписти, льо пенки, ердоганки и орбанки..

С това са се занимавали днес "големите" български водачи патрЕоти...бреееей!??

Вместо да броят тревожно родилите се по-малко бебета, поредните нелепо загинали деца, по-голямата бройка умрели по пътищата и по болниците, вместо трепетно да броят на пръстите си успешните инвитро операции, дадените български паспорти на нови българи..!

Да са сторили случайно нещо, което да подсеща, да подбутва, да подтиква, да поощри българина да прави, ражда и отглежда повече свястни дечица?..

Да сте чули от президента Радев, от вицката му, от крящящата ялови революционни лозунги Нинова, от някой от водачите на патрЕотичните простаци и простакеши, които вилнеят по телевизии и интернет, нещо по проблема на проблемите на българския народ?!

Да сте разбрали случайно днес някой от озъбилите се един на друг и вкупом на всички нас политици патрЕоти Каракачанов, Симеонов, Сидеров..., да е отворил тревожна уста за наближаващата демографска кончина на българския етнос?...А за мъките на македонските ни братя?..

Не сте нали?..и днес.

Да видим утре дали някой гръмогласен патрЕот ще се сети, че българите измират и изчезват от България и света...

Че още един ден си е заминал без нито едно действие за спасението на българите.

Но сте чули как оскотели българи се зъбят като кучета на хора в  беда, срещу доброто, милосърдието, състраданието...

Как се зъбят един срещу друг и всички срещу човеците, загърнати в руско знаме..
Това ще виждаме и чуваме докато Тези "отгоре" и днес мълчаха като насрани...



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. apostapostoloff - БСП СПИРА И САНИРАНЕТО
12.03.2017 17:58
Според видния експерт на БСП проф. Румен Гечев, схемата за санирането на панелните блокове е „абсолютно сбъркана икономически”. Проф. Гечев посочи, че управляващите използват Българската банка за развитие за стимулиране не на българското производство, а на производството на Румъния и Германия!
Той обоснова твърдението, посочвайки, че около 60% от държавния дълг за санирането ще бъдат използвани за внос на материали от румънски и германски производители.

Ефектът от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради ще е минимален и той ще се изразява в наемането на работници за самото саниране.

Ако вносните материали са по-евтини, не може ли да се направи така, че тези средства да се използват за подпомогне на българското производство, а не да се стимулира чуждото, постави остро въпроса Румен Гечев.

Той повдигна проблема и за това, че 7 млн. българи ще поемат държавен дълг от 2 млрд. лв., за да се санират жилищата на няколко хилияди българи!

Точно затова БСП ще спре веднага санирането, щом дойде на власт!

цитирай
2. podvodni - Ами баце то не става само с плюскане и ...
12.03.2017 19:24
Ами баце то не става само с плюскане и плюене, а си требе и малко четене.
Да беше се поразровил по разни други сайтове и новини щеше са видиш, че не само се предлагат конкретни стъпки за преодоляване на демографската криза, а и че евро-либерал-идиотите по всячески начин, по заповед на началниците си от Брюксел, Берлин и Ню Йорк стопират всяка инициатива подобряваща демографията ни.
цитирай
3. 1997 - Признавам си. Виновен съм и аз за демографския срив
12.03.2017 20:04
Колко пъти като политиканстващ (псевдополитик) съм викал "Да ви е`а майката", а нищо не направих. Нито едно социалистче в повече. Остави това, ами и нямам намерение и за в бъдеще да правя. Оказах се празнодумец та не подобрих демографския статус на семейството си, на семействата на приятелките си, нито на семействата на политическите си неприятели, камо ли на държавата. Виновен съм. Иде ми да си река "да се ... в г... лавата проста", но се безпокоя да не `земе точно сега да се сбъдне.
цитирай
4. demograph - Добре, че си признаваш...гузничко, но все пак..
12.03.2017 22:01
Ей, дърлячии..ако българите изчезнат като етнос, кому му дреме руска, турска или китайска провинция ще е България!...А БСП, Нинова или Радев няма и спомен да оставвт щото ще се порусят преди да погребат България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961301
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол