Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2017 23:20 - С българска глупост препускаме към бунището на историята
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1471 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 22.03.2017 12:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
" I told you so fucking fools"

Вземам повод да напиша този постинг от отчаяното откровение на Николай Слатински и горчивата констатация на Иво Инджев, и ред други прозорливи български анализатори и будители на националния разум, че българското общество е обезразумяло.

Всички разумни са разтревожени от ентусиазираната глупост на голямото болшинство от българските политици, с която те пришпорват българския народ и държава към промяна на геополитическата ориентация на България  от ЕС и НАТО към "безграничните простори" на неясно каква, предвождана от путинска Русия, Евразия.

Разумните хора недоумяват, каква е тази самоубийствена еуфория, с която българските политици, "интелектуален", че и "патрЕотичен" елит прегръщат подшушнатата им от Кремъл налудничава идея, да изпуснем питомното - членуване в клуба на цивилизоване нации от Европа, което, по кой  знай какви причини, ни падна незаслужено в ръцете - и да хукнем да гоним дивото из пущинаците на руските степи и калищата на мъртвите сибирски полета. 

Разумните българи не могат да проумеят какви дълбоко скрити самоубийствени гени успяха отключат у българите циничните проводници на проруските интереси с идиотски лъжи и глуповати обещания за да последват като "коне с капаци" призивите да заменят комфорта на богата, сигурна и мирна обединена Европа с мизерията и несигурността на руския свят "рай на изобилието и мира" на група откровени, доказани измамници и откровени национални ренегати.

Как пословичната толерантност, гостоприемство, състрадателност, почтеност и трудолюбие на българите, тая банда русолюбци, превърнаха в  омраза към другите, отблъскваща непочтеност, безчувственот към страданията на ближния, грозна себичност, неутолима алчност, ужасяващо агресивна простащина и себеунижаваща глупост.


Как стана така, че пословично интелигентният, мъдър, историчски подозрителен и предпазлив по натура българин се хвърля като последния глупак от прегръдката на един политически мошеник в хватката на друг такъв измамник, и после отново в примката на следващия непочтен хитрец, та до изумителната наивност да се подвежда днес, за пореден път, на поредната измама, на едни и същи манипулатори, които го водят към бунището на историята.
Да се подмамва по лъжите на лъгалите го многократно и да се свлича от витрината на модерния свят Европа към разлагащата се Евруссия, при отхвърлените, изхабените, употребените, безполезните, вредните, презираните, обречените ...към ямата с отпадъците на историята..!?

Какво друго им остава да сторят, обърканите до отчаяние, разумни хора, за да бъдат чути и разбрани от обзетите от пристъп на самозатриваща глупост българи?

След като до изтощение без резултат са били камбаната, предупреждавайки за опасния път по който поемат българите с безгрижното си лековерие и непростима наивност...

Какво друго още да кажат на конете с капаци, летящи глухи и слепи към пропастта, разумните, освен да повторят в гневно отчаяние думите на британския депутат Ник Коен по повод блестящото прозрение на Robert Conquest в книгата му The Great Teror още през 1965г.

"I told you so fucking fools"

Да. Robert  Conquest още през 1965 е предупредил демократичната общност с кого си имат работа, когато стане дума за Русия - с държавата в режим на постоянен, всеобхватен, тотален терор вън и извън Русия.

Те не го чуха. И сега си имат работа с многоглаво чудовище което разрушава свободния им и уреден свят.

Защото не чуха предупреждението на разумните навреме...

И българите ще чуят камбаните на разума, но когато цопнат в муТРуската клоака, от която няма излизане.

- И аз ви предупреждавам, шибани тъпаци!



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. anonimen65 - nima
22.03.2017 04:19
shte se stigne do tam erdo shte ni lapne predi putin nali niamame ni voinski umenia ni voinski duh ni armia.
цитирай
2. bojil - Глупостта не е Българска- тя е со...
22.03.2017 12:28
Глупостта не е Българска- тя е социалистическа. А Путин и Ердоган са съюзници- каквото и да направи единия,другия ще го подкрепи.
цитирай
3. krumbelosvet - .
25.03.2017 10:53
.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7959945
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол