Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2017 18:36 - Демографската смърт е близо. Заплахата е огромна. Мерките са неотложни.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1731 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 29.08.2017 12:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Писах многократно, че всички административни, политически и икономически напъни на управляващите в България, които не водят към демографско спасение на  българите, от историческа гледна точка, са ялова суета.

Българите умират като етнос в собствената си държава с 80 000 годишно....пред затворените със сребърници очи на собствения си самовлюбен "елит".

Само след няколко десетилетия те ще бъдат едно старо и безпомощно малцинство, което ще се намира под презрителния диктат на генетично и културно мнозинство на сега разцъфтяващи под грижите на българските правителства малцинствени групи.

Само след няколко години възпроизводствения потенциал на българите по кръв ще достигне до точката, от която демографската смърт на нацията става неизбежна.

През следващото десетилетие Българите в детеродна възраст няма да са достатъчно на брой за да могат да удържат численост на мнозинство.

След това ще последва бърз етнически разпад, съпроводен от всички рецидиви на демографски преврат - политическа, икономическа и духовна криза и демографска смърт. Демографските преврати водят до политически преврат, който обикновено е насилствен.

Македонският вариант, който равнодушно наблюдаваме сега, ще ни се стори като детска игра.

Българите имаме максимум 5 години за да избегнем изчезването си като държавотворчески народ.
Т.е. - един президентски мандат - на Този президент!
Почти равно на един пълен мандат на едно правителство - на Това правителство.!

Сега президентът патрЕот, патрЕотичното  правителство и българската патрЕотична държава, както и българският патрЕотичен политически, икономичесни и духовен елит са изправени с лице пред най-опасния и най-нетърпящ отлагане и за ден, проблем на проблемите - спасението на българския народ от демографска смърт.

Проблемът е поставен на сцената на българската политика и управниците ни не могат да се правят на "ни чул ни видял".

Има заявена готовност за свикване на КСНС при президента на който демографската катастрофа да бъде тема номер едно. Някога...

Има правителство, което на книга е записало в програмата си патриотичния лозунг " Демографския проблем е приоритет". Някакъв..

Имаме даже и вицепремиер, в чийто ресор като важен приоритет е "наблюдение на демографската политика".. Някак си...

Имаме и практичски действия от някои институции.

Какви обаче са тези действия!?...Никакви!..

За мое изумление, служебното правителство, което бе " на президента", приело тихом мълком постановление, с което се затяга процедурата за получаване на българско гражданство...!?

Вместо да я опрости и изчисти от корупционни елементи "до кокал"!!! Затегнали режима!
От патриотични подбуди....
Да не би да се омърси синята кръв на българската нация с варварската кръв на братята ни от Македлния, вероятно..

От трите Неотложни мерки за спиране на демографското пропадане, които съм посочвал многократно, първата е:

"Незабавно предоставяне на българско гражданство на всички " външни" българи",

което да стане с еднократен законов или подзаконов акт, само срещу писмено воляизявление на българската етническа принадлежност, по правилата за изваждане на лични карти от жителите на България, с подаване на молба във всяко РПУ и по цени за български граждани.
Това ще доведе до увеличаването на българите с по поне 50 000 годишно, а не с по 1000, от които половината са мафиоти а другите са унизявани да чакат с месеци и години, докато не платят подкуп!

/Уредбата на въпроса с получаването на българско гражданство умишлено е нафрашкана с корупционни капани за кефа на чиновниците в ангажираните ведомства. /

Тази мярка, по-горе, може да има извънреден характер и да е в сила до постигането на демографски обрат.
Ползата от поемането на известен риск с предоставянето на българско гражданство на небългари/които обаче ще носят български имена ! / е несравнимо по-голяма от "вредите" които шепа, промъкнали се между капките, небългари, биха нанесли..
Да прибавя и огромния благоприятен вътрешно и външнополитически ефект от такова действие върху злощастната ситуацията, в която изпаднаха българите в Македония.

Та, президентското правителство, вместо да премахне решително и смело пречките пред получаването на българско гражданство, особено за македонците, е затегнало режима - за да влоши демографската криза у нас и за да отблъсне македонците от българите и България.

Заради ефекта от това действие на служебното правителство, което е станало със санкцията на президента, правя извода, че Президентът "патриот" генерал Радев предава българския народ.
Опасявам се, че КСНС по "демографската криза и бедността" ще има подобен резултат.

*
Имаме късмет, че управлението на страната след парламентарните избори се пое от патрЕотична коалиция, в която освен "посветилите се на хората" ГЕРБ участват и най-големите патрЕоти в новото време на България -  ВМРО, НФСБ и АТАКА. На патрЕотите са поверени поне два ключови сектора от изключителна важност за сигурността на българската държава и на българския народ

- Валери Симеонов пое поста вицепремиер, той и отговарящ за демографската политика и българите в чужбина.
И втори вицепремиер патрЕот Красимир Каракачанов, който пое отбраната на страната, заедно със защитата на гражданите и от всякакви заплахи, в това число и хибридни,
в това число и от заплахата от демографска смърт, предполага се.

Би трябвало да очакваме, че Това толкова патриотично правителство, с толкова много и толкова големи български патриоти в него, ще направи всичко за да спре демографското потъване на българския народ и да обърне тенденцията към демографски възход на нацията.

По първите изявления на патриотичните вицета съдя, че такова нещо не се мярка в главите им.

Например, Каракачанов не е обелил и дума за демографска отбрана. А има ли по-важно нещо което се защитава от живота на българския народ!?
Той си мисли патрЕотично за корабите и самолетите човекът.
Ще повиши защитните способности на българската държава с кораби и самолети...
Ами като изчезне "любимият" му български народ кого ще защитава?

Мира не му дава идеята за въвеждане на наборна военна служба...
Прав е - щом ще има кораби и самолети някой трябва да ги управлява, някой трябва да служи там И кой ще служи на корабите и самолетите, ако български войници няма!?.

Оставям настрана патриотичната му разсеяност пред нуждата от спешно модернизиране и комплектуване на читави Сухопътни войски, които са нужни на държавата сега повече от няколкото супер оскъпени самолети и кораби.  Тия глезотии самолети и кораби ще бъдат унищожени в първите часове на евентуален военен конфликт било с Турция, било с Русия.

Сега България има спешна нужда от щикове! За границите, заради Македония, заради вътрешната сигурност. Па дори и за да има къде да служат наборниците на Каракачанов, които не се раждат!!!
Но какво да направи патриота!? Раждаемостта не е негов ресор.Нито Македония..

Валери Симеонов ще повиши раждаемостта, ще увеличи броя на българите, ще пребори демографската смърт...и ще захранва флота и ВВС с млади военни българи и българки патриоти. Сухопътните войски - друг път.

- Как?! - Никак!...

Но Валери Симеонов си знае - Като сложи противозачатъчни спирали на циганките. Като финансира от бюджета "всички" опити за инвитро зачеване на "отговорното родителско тяло" и като стимулира раждаемостта сред "отговорните" родители. Умно.

Но проблема с раждаемостта и стимулите е малко по встрани от простоватите патриотични идеи на големите български патриоти политици, сега и държавници.

Описвал съм проблема с демографската заплаха. И решенията за преодоляване на опасността от демографска смърт съм ги описвал до втръсване. Ще ги опиша пак.  Можете да ги прочетете и в предишните ми постинги.
...
Втората Неотложна мярка, за прекъсване на тенденцията българите да се изпарят от земята си, е
"Веднага да се коригира бюджета, като се заделят достатъчно средства за държавно финансиране на асистираната раждаемост! " Веднага!

По статистически данни нед 200 000 български семейства в детеродна възраст се нуждаят от т.н. операции "инвитро", но не са в състояние да заплатят това.
Отпусканите от държавата и общините средства, първо са крайно недостатъчни - няколко десетки милиона лева, второ се използват абсолютно неефективно - обикновено успех се постига при третия опит, трето - в българските центрове за такива операции цената е 2 500 лв, докато в Гърция е 1500 лв, при това с гаранция за успех от първи опит 90%!!! Т.е. малкото пари с които държавата подпомага асистираната раждаемост се ОТКРАДВАТ чрез умишлена ниска успеваемост на операциите и умишлено завишени поне два пъти цени.
Отгоре на всичко, докато чакат държавата и общините да им помогнат финансово и организационно, двойките излизат от детеродна възраст, демотивират се и България губи/убива/ така необходимите и деца!!!

А една стегната петгодишна програма за асистирана раждаемост, осигурена финансово за сметка на комисионните, кражбите, тъпите покупки на самолети и кораби, санирането на колиби и прочие, в размер на милиард, милиард и половина лева годишно, ще доведе до поне 50 000 деца повече годишно.
Като се знае, че честотата на близнаците при инвитро операциите е значителана, цифрата новородени българчета може да достигна над 60 000 годишно...!!! Освен средногодишната цифра от 40.000 бебета раждани по нормален път.

Заедно с 50-тте хиляди "външни" българи по мярка първа, това означава увеличение на българите с по над 100 000 годишно. Т.е. вместо да се смалява с по 80 000 души годишно, още от следващата година Българското население ще се увеличава с по няколко десетки хиляди души всяка година.!!!

Само с тези две мерки демографската криза ще бъде овладяна за една година, а опасността от демографска смърт отложена и предотвратена.

През следващите няколко години и десетилетия България ще се подмлади. Но това трябва да се случи сега!!!

Трябва да се направи от Тези политици и държавници! На всяка цена! Въпреки всичко!

Ако наистина са български патриоти.

Третата мярка е свързана с качеството на възпроизводството на българската нация - стимулирането на раждаемостта сред българското население.

Валери Симеонов използва определението "отговорно родителство", имайки пред вид уродливите резултати от стимулиране на раждаемостта " на калпак", което доведе до пръкването на професията "родилка" сред ромите, до появата на "родилки" на по 12 - 13 години и до срамната търговия с родените от тях дечица. 
Може да се приеме и неговата терминология. Тя е странна но е резултат от неговия патрЕотизъм.

Практическите мерки, които се въртят в главата на вицепремиера по демографската политика обаче са също толкова уродливи, да не кажа простиотски.
- Да се слагат спирали на ромките и да се скопяват ромите...! Идиотщини.

Раждаемостта на българите е ниска не защото раждаемостта сред "безотговорното родителство" е висока, а защото стимулирането и е тотално погрешно - "на калпак". Сегашното " стимулиране" на раждаемостта, на практика, е насочено към стимулиране на раждаемостта на ромите. И то дава резултат. Но какъв??!.

Ниско образованите " неотговорни родители" се ползват от детските добавки, раздавани под различни форми, но " на калпак" и произвеждат още повече необразовани и все по "безотговорни" бъдещи необразовани, безработни консуматори на бюджетни средства.

Необразованета раждат необразовани.
Необразованите по - често са безработни, които произвеждат бъдещи безработни.
Безработните не внасят данъци а консумират от данъците.
Отгоре на всичко се превръщат в престъпници.

Обратното - образованите раждат и отглеждат образовани граждани, които работят, плащат данъци, не консумират бюджет, а увеличават бюджета.

Образованите са "отговорните" родители. Те са тези, които трябва да бъдат подкрепяни от държавата със стимули "според образованието".
Тяхното и на децата.

Световният опит показва, че стимулирането на раждаемостта сред образованите родители води до цялостен възход на нацията/Сингапур, Китай, Чехия../. Децата, на т.н. от Симеонов " неотговорни родители", трябва да се подпомагат персонално в зависимост от напредъкът им в образованието, и то докато напредват.

Мярката е - "Незабавно прекратяване на стимулирането на реждаемостта "на калпак" под всичките и открити и прикрити форми и преминаване към стимулиране на образованите родители и учащите успешно деца на необразованите такива."

Това ще срещне всевъзможен отпор, от всевъзможни посоки, но резултатът след 20 години ще е България - като Сингапур - си заслужава.
От това ще спечелят и самите "неотговорни, необразовани родители". Да не говорим за обществото.

Не може да има авторитет или санкция, която да застави българската държава да остави народа си да измре. Особено под управлението на български патриоти.

Неотменима част от спешните мерки, посочени по  - горе срещу демографския упадък на нацията е -  

Създаването на подходящи обществени нагласи в подкрепа на майчиството, отговорното родителство, грижите за децата и семейството.

Майчинството и майката с ДЕЦА, семейството с ДЕЦА, осиновяването и грижата за децата трябва да се превърнат в престижен национален култ!

В страната трябва да се установи демографска цензура!
Просташко чалгарските медийни и политически изцепки, които проповядват проституция и душевна поквара, които принизяват ценностите заради които жиеем - да продължаваме рода си, трябва да бъдат забранени.

Заедно с горните, в страната трябва да се създават условия за завръщане на емигриралите. Ако ще да им плащаме, но да се завръщат!
Това е сложно защото налага да се премахнат причините за напускане на България. А те са много и сложни. Основната обаче е БЕДНОСТТА! 
Основна причина за бедността е корупцията. Основна причина за корупцията е неработеща съдебна система...сложна материя.

В държавата и обществото трябва да се наложи нещо като демографски борд.

Всяко действие, на всички публични и частни органи и организации, всяко външно и вътрешно политическо, икономическо и културно начинание следва да подлежи на предварителна демографска оценка. Нещо като стриктен демографски ОВОС.

Услията на всички държавни органи, в това число и на службите за сигурност, трябва да носят белега на защита на демографското бъдеще на българския народ. 

Раждаемостта и смъртността, емиграцията и заселването на "външни" българи трябва да стоят е ежедневния график на всички управници, на всички нива! Всеки нов емигриращ трябва да е знак за тревога. Всеки нов българин трябва да е празник.

Президентът, премиерът, министрите, депутатите, кметовета, патриархът, мюфтията, омбудсманът., главния прокурор, шефът на ДАНС, кметовете..всички, трябва да получават сутрешна сводка за динамиката на демографската обстановка и за изпълнението на демографските цели! И да реагират на мига!...

Какво е по - важно от това? Кражбите и катстрофите, или далаверите, или какво казал Тръмп, Ердоган или Путин са по - важни от

Спасението на българската нация!?.

Приказките че България нямала какво да издигне като национална доктрина, цел, идеал да се забравят:

- Каква по - висша цел от демографския възход на българската нация може да имаме българите днес!? Утре народът ни няма да го има!

Това е националното ни усилие за следващите 5 години и за две десетилетия  след това - то е надпартийно, над коалиционно, над идеологическо, над религиозно, над комерсиално...то е неотложна, болезнена национална необходимост.

Какъв е смисълът на съществуването на държавата ни ако тя не защити народа си от наближаващата застрашително демографска смърт!?
..
Историята няма да съди управниците ни по милиардите които са откраднали, по магистралите и палатите, по заплатите и пансиите, , нито по усилията им в полза на интересите на САЩ, ЕС, Русия или Турция.

Тя ще ги съди по това което са или не са направили за Своя народ и Своята държава, когато са били на власт.

Нима има друга, по - висша кауза, на която днешните ни управници да станат апостоли, от тази да се посветиш на спасението на народа си от изчезване...?!

По делата им, само след няколкото критични години, историята ще назове поименно сегашния президент, премиер, депутати, партийни, стопански и духовни деятели, елитът...или като Спасителите или като страхливи предатели и умъртвители на българския народ и държава.

КСНС сигурно ще разгледа кибератаките или някоя друга делнична сзаплашителна сага. За жалост.

А дневния ред трябва да включва следните две точки, които са от витално значение за нацията 
1. Демографската заплаха за съществуването на българския народ и неотложните мерки за спасението му.
2. Приемане на програма за ускорено развръщане и модернизация на сухопътните войски.



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960407
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол