Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2018 18:51 - Демографското Възкресение на българите 1. Стимулиране на раждаемостта на образованите
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 908 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От 1987 година бия камбаната за наближаващата демографска смърт на българският етнос. За мое съжаление, прогнозите ми се оказаха вярни, че и по-лоши поради настъпването на непредвидими политически, икономически и културни обрати през последните десетиляетия. През всичките тези 30 години правих възможното, от позициите които съм заемал в държавата и обществото, прогнозите ми да достигнат до тези които вземат решенията, с надеждата, че отговорността пред бъдещето на нацията ще ги накара да поставят лични, партийни и групови интереси под, несъмнено най-важната причина за съществуването на една държава - опазване и увеличаване на населението и.

С моята или без моята активност, българското общество достигна до само един тъжен резултат - вземащите решенията в държавата и достатъчно широк кръг фактори СА осведомени за трагичното близко бъдеще на българския етнос - демографска смърт в следващите десетилетия. Както и за фактът, че членовете на сегашната управляваща и опозиционна политическа върхушка са последните, чиито държавни решения могат да спрат и обърнат зловещата тенденция или бездушно да оставят българския етнос да изчезне. За следващи просто няма  време.

Пишейки и убеждавайки, аз предлагам и решенията, които биха довели бързо до Демографско Възраждане на народа ни. Не бях чут, а когато бях чут и разбран, не се намери държавник, политик или авторитет, който да застане на родолюбива позиция и да се посвети на спасенито на българския народ. Суета....

Ето четирите прости, но революционни мерки, които биха Възродили българския народ и биха обърнали тенденцията още в първите две-три години от прилагането им:
1. Решително преминаване към състема за стимулиране на раждаемостта, основана на принципа "Според образованието на родителите и децата". Колкото по-високо образовани, толкова по-високи стимули.*
2. Незабавно, с акт на парлемента, предоставяне на българско гражданство на всички "външни" българи. По проста процедура, със срокове и на цени, както е при подмяна на документи за самоличност на българските граждани.
3. Заделяне на Достатъчно средства за финансиране на асистираната бременност, организацията и разходването на които да е под строг контрол на нарочен орган и само срещу живородени деца.
4. Въвеждане на извънреден режим по изпълнение на горните три извънредни мерки. Демографската картина на всички нива следва да бъде в дневния ред на властта и обществото всеки ден! До постигането на устойчив обрат.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ето едно задълбочено изследване в подкрепа на мярка N1
https://www.bbc.com/russian/features-43659491

*Больше денег - больше детей. Почему образованные женщины в США стали чаще рожать?
"Повече пари - повече деца. Защо образованите жени в САЩ започват да раждат повече?"
Погледнете статията.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963683
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол