Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2018 00:23 - След Хелзинки 2 - като след Хелзинки 1
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1982 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 17.07.2018 10:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Хелзинки е символично зло наименование за руснаците.
Не защото съдържа английската дума Hell - Ад. Защото Хелзинки беше началото на края на империята на злото - СССР.
Сега, руснаците отиват в Ада за втори път, с голяма кошница празни надежди, имайки "свой" агент за пРезидент на САЩ.
Това " свой"/наш/ не си го измислям аз. Аз само цитирам самохвалковците пияни рушняци в тяхната Дума и в нашата Дума, които като въшки на чело, не издържаха да се похвалят, че са "хванали" пРезидента на САЩ. От което им пиянско самохвалство останаха само тапите от шампанското, които хвърчаха в руската Дума и българската шума.
В историята на политическите обрати има изобилие от факти, доказващи, че ренегатът е най- върлия враг на предаденият бивш Господар.
Няма да нося вода от десет извора за да доказвам това неумолимо правило. Еничарите ни от отоманско време, русофилите ни от днешното ни време са достатъчно хубави примерчета. Комшиите ни сърби и македонци са  болезнено примерче за това в  международен план.
Първите са на индивидуално ниво примери как българи продали народа и кръвта си се превръщат в яростни антибългари, съответно туркофили и русофили.
Вторите пък са пример за това как откъснали се от държавата си области мъничета се превръщат в държави кучета антибългари - сръбски шовинисти и върли македонисти.
Не е това, което искам да подскажа на публиката, споменавайки Хелзинки 1 и намеквайки за Хелзинки 2.
Изменникът е най-яростният враг на този когото той е предал.
Това се отнася напълно за Тръмп, погледнат от позицията на предателството му към демократичния свят и самите САЩ, в полза на гоподаря си Путин.
Действията на Тръмп спрямо Западната цивилизация само потвърждават правилото за еничарите. На това са залoжили Путин и неговите еничари в сърцето на американската, европейска и световна демократични системи.
Те обаче забравят едно универсално проявление на законите на ренегатството - то се проявява ярко и яростно и в случаите, когато агентът отхвърли зависимостта си от подчинилият го с компромати рекетьор.
Тогава освободилият се, довчерашен слуга по неволя ,се превръща в същото това озъбено и настървено куче, което се нахвърля на бившия си господар с цялата злоба на еничарина, сърбина, македониста, русофила от примерите по- горе.
Специалният прокурор Мълър направи за Тръмп възможно да докаже, че не е кукла на Путин, като се пребори със страховете си от руски компромати и свободен от верижката на ГРУ/КГБ да захапе за гърлото самодоволния си довчерашен господар Путин.
Това очаквам да се случи в Хелзинки.
Тръмп да захапе Путин за гърлото за да докаже на себе си и на Путин, че не му дреме от записите с пикаещите курви в леглото на Обама, нито от показването на чековете с руски милиони в неговия пропаднал бизнес.
Както и да докаже на американската държавно-обществена машина, че е по-верен на Америка и Запада от най-правоверните им защитници. 
Затова, противно на уплашените от ново предателство в Хелзинки, аз очаквам Тръмп да превърне Хелзинки 2 в начало на окончателния разпад на гнилата руска империя. 
Мисля, че адът ще се отвори за Путин в Hellзинки след срещата на 16 Юли.
...........................................
Е....Тръмп не посмя да се опълчи на водещият го за носа КГБ ментор Путин.
Сега и Тръмп и Путин ги очаква адът!....




Гласувай:
3


Вълнообразно


Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7989117
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10334
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол