Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2018 16:50 - Кога пРезидентът Радев ще защити българите от изтребване
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1711 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 17.07.2018 11:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Президентът Радев "заел позиция" срещу изтребването на дребните преживни животни в Странджанско...! Бре!?..
https://www.mediapool.bg/prezidentat-radev-sreshtu-masovoto-iztrebvane-na-zhivotni-zaradi-chumata-news281552.html

Каква трогателна грижа на пРезидента ни за дребните, преживни животни и за тревогите на едва преживя/ва/щите им собственици и собственички. Тцъ..тцъ..тцъ. Изтребват ги поголовно милите, без едномесечно предупреждение, без всенародно обсъждане, и без заупокойна молитва от Гундяев. Чумави били.

Да ревне човек в сълзи и сополи пред тази Върховна проява на състрадание на Върховният Главнокомандуващ на Въоръжените сили на Република България, пред злощастната съдба на чумавите преживни животинки из странджанския край..

Свикнали сме с Неговата чувствителност по въпросите за страданията на животинките от кримски, руски, тюркски, сръбски и прочие путински произход.

До реване ни е близка тази му симпатия, емпатия, психопатия и прочие дълбоко чувствителна солидарност с всяка живинка имаща нещо общо с рублите, газта, нафтата..

Реве ни се от умиление, когато той се изправя като Титан, Циклоп, Богатир  Путин срещу несправедливите санкции налагани на онеправданите, невинните руски и проруски бойци на видимия и невидим хибриден фронт срещу България, САЩ, Европа, Македония, Балканите, Украйна, Грузия, Сирия...

Цвилим от жалост, когато пРезидентинът ни, с гърди рошави като на Матросов, брани руските проекти за МИГ-овете, Грипен-ите, руските супер цени на газта и горивата, ядрените им централи, всички те мили му на сърцето, както са мили и драги те и на рушняците.

Щото всичките му благородни каузи са толкова близки на сърцата ни, толкова дълбоко разтърсват душите ни и ни хвърлят така вълнуващo в топлите лайна от братските страдания, на братските нам преживни животинки, че забравяме себе си и народа си дори...

Нежния, дълбоко чувствен тембър на генералският му глас ни кара да потънем в горещи изпотени сънища за един, по-справедлив по руски, негов си свят, където всяка преживна животинка ще е под неговата бащинска Върховна генералска закрила.
Там няма да има невинно изтребени дребни преживни животинки, няма да има и страдащи за чумавите си козички бабички и дядовци.

Там, в неговия по-руски свят, всички ще сме защитени, защото ще сме еднакво чумави.
По-чумави от сега, при омразното еврогейско иго, където чумавите дребни, преживни и непреживни еврократите ги избиват без грам състрадание, емпатия и симпатия...или генералска психопатия!

Милите му чумави козички, овчици, телета, мулета и магарета!....Стават зян заради бъзлива Европа, която се страхува чумата по преживните живинки да не налази целокупна България и цяла Европа.

Не бойте се козички. пРезидентинът и яздачката му ще ви отърват от чумата!...

А българския народ къде го забрави бе генерале? Къде е българския народ в милозливото ти русофилско сърце?!
Защо не "заемеш позиция" срещу изтребването му !? И той е заразен с чумата ви.
....................
А бе тъпчо!
- Не виждаш ли, че затъваш от дребнотемие в ситнотемие, от безтемие в празнотемие, от битовизми в простакизми, от егоизми в егоцентризми, от бездушие в безидейност, от чалгизъм в селящина, от русизъм в сърбизъм, от червено в кафяво, от глупост в идиотизъм...

- Като си се загрижил толкоз за чумавите преживни животинки, от които само изтребване ни спасява, за чумав ли имаш и българския народ , та не забелязваш, че и Него го изтребват всичките тия твои  чумави кумири!?

- Кога ще се изправиш с такава храброст в защита на унижавания, обирания, мизерстващия, тровения, лъгания, скопявания,  прогонвания, изтребвания, умиращият в демографската септична яма български народ, бе!???

- Кому ще го накривиш, като защитиш чумавите преживни животинки, а си сляп и глух за изчезващият български етнос...!?

- Коя твоя кауза ще донесе нещо добро на българите?
- Грипените ли? Миговете ли? Признаването на Крим за руски ли? Снемането на санкциите наложени на Путиния ли?..Оплюването на Европа ли? Клякането ти пред православния и султан ли?.. Клякането пред неговите български опричници ли?

пРезиденте!
- Имаш само една надпартийна, общонационална и неатакуема от никъде, Велика кауза, която да си струва да избереш за своя Мисия!

Това е каузата за демографското, физическото спасяване на българския народ!

Всичките ти други суетни, глупашки залитания са предателство пред народа, който те е избрал, белким да го спасиш от смъртната опасност!

Избери тази Мисия и спри да рониш фалшиви сълзи за, нищожни, сравнени със заплахата от физическа смърт на народа ти, чумави и без това справедливо осъдени на смърт, животинки! Спри да ръсиш и ти чумата на лъжата.
 
Яздачката ти Кори е готова да зарази целия свят с чума заради едната власт на чумавата и партия.
-Слез от чумавата кобила и "заеми позиция" в полза на българския народ, бееее!

Не се повличай по Чумата, че чумата те взела!




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7982671
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол