Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2021 08:49 - В Америка нещата стават все по-интересни! Дяволски интересни...
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 3595 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 05.03.2021 08:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  В Америка нещата стават все по-интересни! Дяволски интересни...

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

image

/Поглед.инфо/ Става все по-трудно да научавате за някои важни събития по света. Особено ако тези събития противоречат на казаното от служителите на “Дълбоката държава”.

След като зае Белия дом, Джо Байдън започна да говори много за коронавируса: видите ли, няма по-лош звяр за Америка, "пандемията" ще продължи дълго време, трябва да се борим с помощта на масови ваксинации, режимът на заключване остава и т.н. Съобщенията, които противоречат на това, се премахват от пазителите на цифровото пространство, но понякога алтернативна информация все пак излиза наяве. Ето една история, която хвърля светлина върху липсата на консенсус в Америка относно „пандемията“ във висшите ешелони на властта.

На 10 февруари се проведе виртуална (онлайн) среща на президента на САЩ със служители от здравната система на тема „пандемията“. Няма протокол за тази частна видеоконференция, но има обобщение на дискусиите, изготвено от информационния ресурс Real Raw News (специализирано в разпространението на „забранени“ новини).

Сред участниците в видеоконференцията присъстват новият директор на Американските центрове за профилактика и контрол на заболяванията Рошел Валенски и д-р Антъни Фаучи от Националния институт по алергология и инфекциозни болести. Този лекар е обявен за най-добрия американски експерт по КОВИД-19. Неговата заслуга е, че той, по-добре от колегите си, знае как да изплаши с ужасите от "пандемията". И ето една от последните новини от Фаучи: жителите на САЩ очевидно ще трябва да носят маски до края на тази година и през цялата следваща 2022 година.

По време на срещата на Байдън с официални лица обсъди по-специално въпросът за организирането на борбата срещу КОВИД-19 във Флорида. Властите на този щат по заповед на губернатора Рон ДеСантис отказаха да въведат някои ограничения, наложени от федералния център.

В отговор на предизвикателството президентът Байдън призова за забрана на пътните и въздушните връзки на Флорида с другите щати, докато не се извърши масово ваксиниране в целия щат. И д-р Фаучи каза, че Флорида може да провали всички усилия за борба с пандемията на федерално ниво, тъй като в този щат... в момента се случва мутация на КОВИД-19. Видите ли, от Флорида може да се появи нов, още по-ужасен вирус. Рошел Валенски добави, че опитите на щата да игнорира федералните изисквания за забрани за пътуван "ще бъдат неморални, егоистични и вероятно незаконни". Байдън се скара на ДеСантис , че остави икономиката на Флорида „отворена“ по време на „тъмните дни“ на коронавирус.

Губернаторът отговори, като цитира статистиката на Центровете за контрол на заболяванията, показваща, че ситуацията в щата е доста поносима на фона на цялата страна. И тогава той заяви рязко: „Няма да се подчинявам ... Флорида категорично няма да се съгласи ... Налагането на забрана за пътуване или ограничение на движението би било груб пример за федерална злоупотреба без каквато и да било правна или научна основа. Ние контролираме ситуацията с коронавируса, а вие се опитвате да установите незаконна власт над нашия щат и жителите му. "

Байдън не можа да намери отговор и каза само: Хайде, човече, Флорида се нуждае от нашата помощ, а вие се нуждаете от ваксини, до които е трудно да се стигне, нали така, д-р. Фаучи”. На което Рон ДеСантис заяви, че основава решенията си на мненията на щатските здравни власти, на които се доверява повече от финансово мотивирани федерални служители. Това беше пряка атака срещу президента. Известно е, че д-р Фаучи лобира за интересите на големите фармацевтични корпорации и по-специално на производителите на ваксини. "Колко ще спечелите от тези ваксини, д-р Фаучи?”, губернаторът попита лобиста. И тогава той се обърна към президента: „Джо, ако продължиш по този начин, ще упълномощя щатската национална гвардия да защитава движението на жителите на Флорида“. Байдън се обиди: „Обръщайте се към мен като „господин президент“ или „президент Байдън“. На което губернаторът произнесе няколко нецензурни думи и напусна видеоконференцията.

Накратко, в Америка нещата стават все по-интересни. Джо Байдън живее живота си в Белия дом, Америка - своя. Докато Тексас беше дълбоко замразен, Байдън в топлия Бял дом говори за глобалното затопляне.

И преди няколко дни съветникът на Белия дом по КОВИД 19 Андрю Славит говори в ефир, сравнявайки ситуацията с коронавируса в два щата - Калифорния и Флорида. Губернаторът на Калифорния Гавин К. Нюсъм, демократ, постави някои от най-строгите ограничения "за борба с пандемията". Голяма част от малкия бизнес в Калифорния е унищожен, а психичните заболявания са се увеличили. А губернаторът на Флорида, републиканецът Рон ДеСантис, отказва това, няма дори задължително носене на маски. А броят на фалитите в неговия щат е минимален. Анди Славит беше принуден да признае, че на 1000 жители ситуацията със заразените, хоспитализираните и мъртвите във Флорида е по-добра, отколкото в Калифорния. Коментарът на съветника от Белия дом беше майсторски: разликите между двете държави "лекичко надхвърлят нашето обяснение".

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: “Колко възнамерявате да спечелите от тези ваксини, доктор Фаучи?” - Поглед Инфо

Четете още на: В Америка нещата стават все по-интересни! 



Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737600
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031