Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2018 18:50 - Българският принос към солидарността
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 823 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Понеже на българските държавници им е много трудно да направят разлика между солидарността и предателството, ще се опитам да дам малък принос за ограмотятването им.
И така солидарност би могла да се изрази по много начини. Единият от начините е известен вече- както го направи българското правителство - като предателство на съюзника.
Точно когато председателства Европа - България отказа да последва Европа, а последва Русия. Другите изгониха дипломати-разузнавачи, а ние български дипломат руски шпионин.
На това правителството му викна солидарност. Излагация. А би могло да се приложат множество трикове от този род със същия ефект.

Например:

Бойко вика един от руските шпиони акредитирани към Кабинета на министър-председателя  на България, например Сидеров, в кабинета си и когато оня влиза Бойко се скрива под масата.
Шпионинът се озърта, озърта и тъкмо да си излезе с папка секретни преписки под ризата, Бойко му прави - Бау, бау...!. Шпионинът се подплашва и изхвърча през вратата. С папката естествено. Чиновничките от кабинета го виждат да тича и плаче и донасят веднага на свободната /руската разбира се/ преса, че Бойко е изгонил грубо един руски шпионин.

Слухът стига до Дебелия руски шпионин, който също е акредитиран към Кабинета на Бойко, и той на мига отърчава да поиска сметка на Бойко защо разваля свещените българоруски шпионски контакти. Бойко му се прави на каракачанска овчарка, оня се подплашва от муцките на Бойко и изхвърча от кабинета треперещ от страх. Чиновничките добросъвестно снасят мълвата /където трябва, нали се сещате/, че Бойко е изгонил и втория руски шпионин от кабинета си.

/В това време първата мълва вече стигнала до Тереза Мей и тя готви поздравително писмо до Бойко. Юнкер похвалва Бойко от Брюксел още преди мълвата да е стигнала до него. Руският посланик се пудри за да излезе по телевизията да нахока бащински Бойко/

За беля/късмет/ Дебелия се сблъсква на вратата с тоже акредитирания към Кабинета дисидент-шпионина Валерианич, който побеснял се е засилил да псува Бойко на чин и тютюни, заради посягането на честта и имунитета на руските шпиони без да е представил надлежните доказателства, и поради масата си го оттласква от вратата на кабинета като го изтъркулва по стълбите. Чиновничките приемат това за изгонване на третия шпионин с викове и шутове, което си е така, и донасят по канален ред, където трябва./Първо в руското посолство, разбира се/, че до сега Бойко Борисов е изритал и третия от акредитираните към българския Кабинет руски шпиони. 

И...,че гонитбата из коридорите на Кабинета на Бойко Борисов продължава...
...................................................................
Ако се получи и "писмото от умрелия" по предходния постинг, ще се предложат и други иновации за да има нови и нови прогонени руски шпиони акредитирани към Кабинета на Бойко Борисов. 


Тагове:   НАТО,   бойко,   Русия,   солидарност,   ЕС,   шпиони,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 8000735
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10337
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол